Website laten ontwikkelen

Of je een website nu inzet om je zichtbaarheid of vindbaarheid te vergroten, of simpelweg als visitekaartje. Zonder website besta je tegenwoordig niet meer als bedrijf. Het straalt uit wie je bent, wat je kunt doen voor je klanten en bovenal benadrukt het de professionaliteit van je dienst of product. Of het nu gaat om een eenvoudige of juist gecompliceerde website, of je de onderhoud van je site zelf wilt doen of volledig uit handen wilt geven. Xinner Media bouwt altijd websites op maat, aangepast aan jouw behoeftes. En als eenmanspitter kan ik een persoonlijke aanpak aanbieden voor een betaalbaar tarief. Zonder in te leveren op kwaliteit!

Een website laten maken?

Volledig op maat gemaakt

Voordelen

  • Op maat gemaakt
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Past zich aan op mobiel en tablet
  • SEO-proof
  • Inclusief domeinnaam en hosting
  • Gebruiksvriendelijk
  • Slechts één week levertijd

Zelf beheren en aanpassen

Gemakkelijk pagina’s veranderen, toevoegen, nieuws posten, polls opzetten en nog veel meer. Het kan allemaal en dat zonder enige technische kennis. Door gebruik te maken van WordPress als CMS systeem is jouw website niet alleen betaalbaar, maar ook zeer functioneel. De ideale oplossing voor elke onderneming!

Verhoog je vindbaarheid

Niet alleen het design en techniek horen bij het bouwen van een website. Zorgen dat een website goed gevonden kan worden door zoekmachines werkt beter als dit meteen bij het ontwerp wordt meegenomen. Ik ben gespecialiseerd in het bouwen van SEO-proof websites die de vindbaarheid vergroten van je site.

Op alle apparaten

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: websites worden steeds vaker óók via mobiel of een tablet bezocht. Daarom zorgt Xinner Media ervoor dat jouw website zich automatisch aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker de site bekijkt. Beter bekend als een responsive design. Xinner Media gaat nog een stapje verder. Omdat niet alle apparaten hetzelfde formaat hebben, is het essentieel dat je content prioriteert en een andere indeling geeft. Vaak wordt zelfs een deel van de content weggelaten. Maar welke content? Laat daarom je website niet alleen responsive bouwen, maar laat je ook goed adviseren.

Al meer dan 100 ondernemers lieten een website bouwen door Xinner Media. O.a. bedrijven uit Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Zoetermeer.