Webshop laten maken

Het concept staat en de producten zijn binnen. Een professioneel uitziende webshop, waar klanten eenvoudig en efficiënt kunnen bestellen is de volgende stap. Het is hierbij niet alleen belangrijk dat de webshop past bij de huisstijl van je organisatie, maar ook dat de winkel gebruiksvriendelijk is opgezet en zorgt voor een hoge conversie. Een goede vindbaarheid is daar onderdeel van, net als een slimme navigatie waarbij je klanten aanzet tot een aankoop. Xinner Media heeft daar de expertise voor in huis.

Voordelen

  • Betaalbaar: webshop v.a. 1500,-
  • Eenvoudig te beheren
  • Groot gebruikersgemak
  • Geheel in eigen huisstijl
  • Oplevering binnen twee weken

Eigen webshop laten maken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zelf beheren

Xinner Media kiest ervoor om webshops in WooCommerce te bouwen. Dit systeem geeft een enorme flexibiliteit en controle voor de beheerder. Dat betekent dat je zelf eenvoudig het uiterlijk en de inhoud kan aanpassen. Daarbij bevat het systeem veel SEO opties om de vindbaarheid van je webshop te vergroten. Ook als je op zoek bent naar een webshop die zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van tablets en smartphones is WooCommerce de juiste keuze. En om het nog makkelijker te maken koppel je de webshop aan bijvoorbeeld je administratieprogramma. Met een druk op de knop kun je zo de voorraad bijhouden, prijzen aanpassen en gegevens exporteren.

Hoge conversie

Het uiteindelijke doel van elke webshop is natuurlijk om te verkopen. Xinner Media zorgt voor de juiste navigatie, een prikkelend design en zelfs overtuigende teksten als dat nodig is. Dan blijft enkel nog het aanbieden en beheren van de producten over. En dat kun je eenvoudig zelf!

Verzend- & betaalmethoden

Elke webshop heeft andere specifieke eisen. Daarom kun je kiezen uit verschillende verzend-en betaalmethodes. Verzenden via Parcelware van TNT Post bijvoorbeeld, of betalen via iDeal, PayPal en CreditCard.

Ruim 100 klanten gingen je voor

Al meer dan 100 ondernemers lieten een webshop bouwen door Xinner Media. O.a. bedrijven uit Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Zoetermeer.