WordPress Abonnementen bij Xinnermedia

Bent u op zoek naar een eenvoudige, kosteneffectieve manier om uw online aanwezigheid te beheren? Xinnermedia biedt nu WordPress abonnementen aan. Met onze abonnementen kunt u een WordPress website leasen en genieten van de voordelen van een professioneel ontworpen en onderhouden website zonder de hoge kosten van het bezit ervan.

> Basis Abonnement

online strategie

Ons Basis abonnement is perfect voor kleine bedrijven of individuen die net beginnen met hun online reis. Voor slechts €45 per maand krijgt u toegang tot een reeks premium WordPress thema’s, essentiële plugins en 10GB aan opslagruimte. Bovendien zorgen wij voor alle updates en beveiliging, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – uw bedrijf.

  • Toegang tot een reeks premium WordPress thema’s
  • Essentiële plugins voor functionaliteit en veiligheid
  • 10GB aan opslagruimte voor uw websitebestanden
  • Regelmatige updates om uw website veilig en up-to-date te houden
  • Basis klantenservice voor eventuele vragen of problemen

> Premium abonnement

Voor bedrijven die meer nodig hebben, bieden we ons Premium abonnement aan voor €75 per maand. Dit abonnement biedt alle voordelen van het Basis abonnement, plus extra functies zoals onbeperkte opslagruimte, toegang tot een nog grotere selectie van premium thema’s en plugins, en prioritaire ondersteuning van ons toegewijde team. Met het Premium abonnement kunt u uw website naar een hoger niveau tillen.

  • Onbeperkte opslagruimte voor grotere websites
  • Toegang tot een nog grotere selectie van premium thema’s en plugins
  • Prioritaire ondersteuning van ons toegewijde team voor snellere reactietijden
  • SEO-optimalisatie om uw website beter vindbaar te maken in zoekmachines
uitstekende medewerkers

> Waarom kiezen voor Xinnermedia?

snelheid van website

Bij Xinnermedia begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden we flexibele abonnementen aan die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu een eenvoudige blog of een volledige e-commerce website nodig heeft, wij hebben een abonnement dat bij u past.

Neem vandaag nog een WordPress abonnement

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze WordPress abonnementen u kunnen helpen uw online aanwezigheid te verbeteren. Met Xinnermedia aan uw zijde, wordt het beheren van uw website eenvoudig.

Start typing and press Enter to search