Wordpress Hosting & Onderhoud

Wij zorgen voor extreem snelle WordPress hosting, maar ook voor veiligheid, onderhoud en ondersteuning. En wij gebruiken altijd premium-plugins. Net even dat stapje extra.

> Veiligheid

Zeer goede beveiliging van je WordPress website. Je website maar ook je bezoekers zijn beschermd tegen kwaadwillenden. Lees meer

> Onderhoud

Geen gedoe meer met het updaten van plugins, WordPress en het thema, wij nemen deze zorgen uit handen. Lees meer

> Support

Krijg 24/7 support op je WordPress website. Onze veelgestelde vragen en medewerkers staan voor je klaar. Lees meer

> Veiligheid

wordpress beveiliging

De WordPress community groeit gestaag hierdoor wordt het voor kwaadwillenden steeds interessanter zich te richten op WordPress website gebruikers. Beveiliging is onze grootste prioriteit en we werken voortdurend aan het verbeteren van de betrouwbaarheid van onze WordPress websites. Dat doen we zowel op server niveau maar ook in het WordPress backend.

 • Strikte firewalls om kwaadwillende hackers buiten te sluiten
 • Dagelijkse updates van servers en WordPress
 • 24/7 monitoring van de website
 • Installatie van SSL-certificaat
 • Two-factor authentication
 • Dagelijkse back-ups

> Onderhoud

De veiligheid en betrouwbaarheid van jouw WordPress website is onze prioriteit. Wij zorgen dat deze blijft draaien met het WordPress onderhoudsabonnement.

Als een plugin-update problemen met zich mee brengt, dan is dit ons probleem en lossen wij het op. Zo kan jij doen waar je goed in bent, ondernemen, en niet bezig zijn met de technische kant van een WordPress website. Problemen, vragen of incidenten. Met onze 24/7 support lossen wij het voor je op!

onderhoud van website

> Support

klantenservice medewerker

Naast premium hosting is het voor ons belangrijk dat je ook gewoon een vraag moet kunnen stellen over jouw afgenomen diensten.

Het hosten van jouw WordPress website doe je dan ook zorgeloos bij Xinner Media. Daarnaast heb je één contactpersoon voor jouw WordPress website en kunnen wij alles in-huis regelen voor je.

> Snelheid

Snelheid draagt bij aan betere usability (gebruikerservaring) en daarnaast voor een hogere ranking in de zoekresultaten van Google. Snelheid staat gelijk aan het winnen van Google positie’s. Wij monitoren jouw website 24/7 en lossen snelheidsproblemen direct op. Denk daarbij aan:

 • Analyse van de website snelheid en bottlenecks
 • Monitoring van de serverbelasting
 • Caching van de WordPress website
 • Instellen van een Content Delivery Network (CDN) voor het extern inladen van afbeeldingen en scripts
 • Snelheidsoptimalisatie van de afbeeldingen en scripts
snelheid van website

Website laten hosten door Xinner Media?

Neem contact met ons op en wij voorzien je van een passend voorstel

Start typing and press Enter to search