WordPress Hosting & Onderhoud bij Xinner Media

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor WordPress hosting & onderhoud? Zoek niet verder. Xinner Media biedt extreem snelle WordPress hosting, maar ook veiligheid, onderhoud en ondersteuning. Wij gebruiken altijd premium-plugins om net dat stapje extra te bieden.

> Veiligheid

Zeer goede beveiliging van uw WordPress website. Uw website maar ook uw bezoekers zijn beschermd tegen kwaadwillenden. Lees meer

> Onderhoud

Geen gedoe meer met het updaten van plugins, WordPress en het thema, wij nemen deze zorgen uit handen. Lees meer

> Support

Krijg 24/7 support op uw WordPress website. Onze veelgestelde vragen en medewerkers staan voor u klaar. Lees meer

> Veiligheid: Bescherming tegen kwaadwillenden

wordpress beveiliging

De WordPress community groeit gestaag en daardoor wordt het voor kwaadwillenden steeds interessanter om zich te richten op WordPress website gebruikers. Bij Xinner Media is beveiliging onze grootste prioriteit. We werken voortdurend aan het verbeteren van de betrouwbaarheid van onze WordPress websites. Dit doen we zowel op serverniveau als in het WordPress backend. We bieden strikte firewalls om kwaadwillende hackers buiten te sluiten, dagelijkse updates van servers en WordPress, 24/7 monitoring van de website, installatie van SSL-certificaten, two-factor authentication en dagelijkse back-ups.

 • Strikte firewalls om kwaadwillende hackers buiten te sluiten
 • Dagelijkse updates van servers en WordPress
 • 24/7 monitoring van de website
 • Installatie van SSL-certificaat
 • Two-factor authentication
 • Dagelijkse back-ups

> Onderhoud: Wij nemen de zorgen uit handen

De veiligheid en betrouwbaarheid van uw WordPress website is onze prioriteit. Met ons WordPress onderhoudsabonnement zorgen we ervoor dat uw website blijft draaien. Als een plugin-update problemen met zich meebrengt, dan is dit ons probleem en lossen wij het op. Zo kunt u doen waar u goed in bent, ondernemen, en hoeft u zich niet bezig te houden met de technische kant van een WordPress website. Heeft u problemen, vragen of incidenten? Met onze 24/7 support lossen wij het voor u op!

onderhoud van website

> Support: Uw vragen beantwoord

klantenservice medewerker

Naast premium hosting vinden we het belangrijk dat u ook gewoon een vraag moet kunnen stellen over uw afgenomen diensten.

Het hosten van uw WordPress website doet u dan ook zorgeloos bij Xinner Media. Daarnaast heeft u één contactpersoon voor uw WordPress website en kunnen wij alles in-huis regelen voor u.

> Snelheid: Win Google posities

Snelheid draagt bij aan een betere gebruikerservaring en daarnaast voor een hogere ranking in de zoekresultaten van Google. Snelheid staat gelijk aan het winnen van Google posities. Wij monitoren uw website 24/7 en lossen snelheidsproblemen direct op. Denk daarbij aan analyse van de website snelheid en bottlenecks, monitoring van de serverbelasting, caching van de WordPress website, instellen van een Content Delivery Network (CDN) voor het extern inladen van afbeeldingen en scripts, en snelheidsoptimalisatie van de afbeeldingen en scripts.

 • Analyse van de website snelheid en bottlenecks
 • Monitoring van de serverbelasting
 • Caching van de WordPress website
 • Instellen van een Content Delivery Network (CDN) voor het extern inladen van afbeeldingen en scripts
 • Snelheidsoptimalisatie van de afbeeldingen en scripts
snelheid van website

Wilt u uw website laten hosten door Xinner Media?

Neem contact met ons op en wij voorzien u van een passend voorstel.

Start typing and press Enter to search